Din ce in ce mai multa lume foloseste uscatoarele de rufe, inlocuind cele clasice sau chiar caloriferele. Este un lucru deosebit de bine prin inlocuirea lor cu masinile de uscat rufe. Sunt inconparabil de eficiente.

Eliminati complet umezeala in exces din casa, igrasie, mucegai, bacteri si alergeni care se dezvolta in astfel de mediu, in detrimentul sanatati tuturor persoanelor din casa, mai ales la copii si oameni in varsta. Important este un alt lucru pentru evitarea bacteriilor si alergenilor! Curatarea periodica a uscatorului de rufe. Recomandat la 6 sau 12 luni.

Uscatorul de rufe pe langa procesul de uscare al rufelor, el curata de scame, par si alte impuritati rufele, dezinfectandu-le prin incalzire. Devin mai moi si mai pufoase in special prosoapele.

Recomandam sa tineti cont de acest aspect legat de curatarea uscatorului pentru a evita imbolnavirea!

Ca si recomandare in achizitionarea unui uscator, va recomandam sa tineti cont de spatiul de depozitare, priza cu impamantare, obligatoriu si nu in ultimul rand o fereastra cat de mica pentru aerisire. 

Recomandam dupa fiecare ciclu de uscare curatarea filtrelor de scame si saptamanal condensatorul de racire (la modelele prevazute cu condensator de racire).

In prezent cel mai nou model de uscator de rufe este prevazut cu pompa de caldura (un motor de frigider) cu un consum foarte redus de energie fata de cel cu bloc de rezistente. De la 2500 W la 350 W. Este o diferenta considerabila si intradevar si in pretul uscatorului dar amortizabila.
Pentru alte detalii va asteptam sa ne contactati.