In zilele noastre o masina de spalat vase a devenit o necesitate. Economisesti bani. Economisesti timp si protejezi si mediul. Iar daca ai avea de ales in a spala manual sau sa folosesti o masina, cu siguranta ai alege o masina de spalat vase automata.

Calitatea spalarii este cu mult peste cea manuala si este cea mai buna optiune pentru a economisi apa si energie. Este, de asemenea, mai igenica, deoarece curata farfuriile, paharele si tacamurile mai eficient. Este indicata si pentru sterilizarea biberoanelor pentru copii. Pentru achizitionarea unei masini de spalat vase ca si optiuni, va recomandam sa luati in calcul mai multe aspecte. Si anume:

  •  sa identificati spatiul pe care il puteti aloca masini de spalat. In mod normal aceasta trebuie sa fie amplasata in bucatarie, cat mai aproape de chiuveta.
  •  ca si dimensiuni, aveti 3 variante: de 45cm, 60cm, si modelul de 45 cm in inaltime ( un pic mai mare decat un cuptor cu microunde), de 9-13 seturi.
  •  sa luati in calcul numarul de persoane din casa si cat de mult gatiti in casa.
  •  si un aspect cat mai important, marca si modelul care il alegeti. Optiunile sunt diverse la ora actuala pe piata si deaceea va sugeram sa faceti un mic studiu de piata, pret, calitate, garantie, piese de schimb, service pe garantie si postgarantie.

Ca si la masinile de spalat rufe, masinile de spalat vase utilizeaza detergent pentru vase si in plus fata de cele de spalat rufe se mai adauga lichid de clatire si sare speciala pentru masina de spalat vase, pentru filtrarea apei.

Pentru mai multe sugesti va asteptam sa ne contactati la numerele de telefon de pe www.servicemasinaspalat.ro.