Servicii de reparatii masina de spalat Ilfov (Mogosoaia, Otopeni, Tunari, Cosmopolis, Dimieni, Balotesti, Corbeanca, Paradisul Verde, Saftica, Snagov)

Compania SC Vicbest Com SRL va ofera servicii de calitate in ceea ce priveste repararea, montarea si intretinerea masinilor de spalat, precum si a uscatoarelor de rufe, pentru persoanele din Ilfov.

Modelele tot mai noi de masini de spalat, care includ numeroase sisteme electronice, necesita interventii de specialitate. Firma noastra va poate ajuta in acest sens, indiferent de problema cu care va confruntati. Iata zonele din Ilfov in care activam: Mogosoaia, Otopeni, Tunari, Cosmopolis, Dimieni, Balotesti, Corbeanca, Paradisul Verde, Saftica, Snagov.

Reparatii masina de spalat Ilfov: ce trebuie sa stiti

Pentru o interventie cat mai prompta si corecta din partea noastra, ne sunt de folos cateva detalii despre masina de spalat, modul de utilizare, precum si detalii cu privire la problema aparuta.

Iata care sunt cele mai importante aspecte pe care e bine sa ni le transmiteti (telefonic sau in scris) inainte sa intervenim:

1. Marca masinii de spalat (Ariston, Whirlpool, Indesit, Siemens, Electrolux, Beko, LG, etc.)

2. Codul modelului masinii de spalat. De obicei acesta e format dintr-un sir de cifre si litere, care ne spune exact ce model este aparatul dumneavoastra.

3. Seria de identificare a produsului. Un cod format dintr-un sir mai lung de cifre (Acest cod il puteti gasi, in cazul masinii de spalat rufe, pe usa hubloului pe interior si in spatele masinii).

4. Bineinteles, problema pe care o aveti.

Reparatii masini de spalat Bucuresti

Reparatii masina de spalat Ilfov in regim de urgenta

In cazul in care din masina de spalat iese apa sau fum, va sugeram sa opriti in cel mai scurt timp alimetarea cu curent electric de la priza, fara a avea contact cu masina sau cu apa scursa eventual pe langa acesta!

Apoi opriti alimentarea cu apa de la robinetul de alimentare a masini de spalat, iar daca acesta este blocat sau nu reusiti sa il manevrati, opriti de la robinetul general alimentarea cu apa.

Preturi Reparatii masina de spalat Ilfov

Interventii programate:
Taxa de deplasare in Bucuresti:
Pentru Ilfov, taxa de deplasare este:

Urgente:
Taxa de deplasare in regim de urgenta Bucuresti:
Pentru Ilfov, taxa de deplasare in regim de urgenta este:

Oferim factura si garantie pentru lucrarile de reparatie efectuate, precum si asupra pieselor schimbate la masina dumneavoastra de spalat.

Pentru repararea masinii de spalat rufe, masinii de spalat vase sau uscatoare de rufe va recomandam sa apelati cu incredere la noi, datorita experientei acumulate in 17 ani de activitate din perioada masinilor de spalat semiautomate Albalux, primele masini de spalat romanesti Diamant si Automatic facute la Cugir, pana in prezent la cele mai avansate tehnologii de masini de spalat ca Indesit, Ariston, Whirlpool, Gorenje, LG, Samsung, Electrolux, AEG, Siemens, Bosch, Candy, Hotpoint,Zanussi, Artic, Beko, Mielle, Hover etc.

Pentru reparatii masina de spalat Ilfov ne puteti contacta la 0758.082.235 – Anghel Victor

    Contact

    Nume (necesar)

    Telefon (necesar)

    Detalii despre problema masinii de spalat